Sportcentrum Machteld Stins

SMS Freestyle

Freestyle is een full-body workout waarbij je zowel je kracht als conditie traint. In de vorm van circuit training onder begeleiding van de instructeur voer je verschillende oefeningen uit om je hele lichaam te trainen. Door de circuitvorm train je niet alleen je spierkracht, maar ook je uithoudingsvermogen.

De training bestaat uit een  uur full-body training, met aansluitend een kwartier focus op de buik- en rugspieren, ofwel ‘core’ training. Aangezien steeds meer mensen een zittend beroep hebben is het des te belangrijker om de core in vorm te houden, dus wanneer je Freestyle lessen volgt zal je hier in het dagelijks leven zeker profijt van hebben.

De les is voor iedereen toegankelijk want de intensiteit bepaal je zelf. Er wordt namelijk niet alleen met lichaamsgewicht getraind  maar er wordt ook veel gewerkt met dumbels, minibands, medicine balls, core bags, kettle bells, bosu-balls, abdominal wheels,dynabands etc.  

De zwaarte bepaal je zelf.Ook met blessures wordt rekening gehouden dus geef je grenzen aan bij de instructeur. Kom ook naar deze super gave, stoere en hippe training en ervaar de sensatie van deze nieuwe les!


Ruimte: Zaal 1

Zaterdag

Van Tot Les Instructeur
10:00 10:55 Freestyle Kristel