Sportcentrum Machteld Stins

zondag 9 december 2018


Personal Training

21-4-2018

Personal Training

Ook voor personal training kun je bij SMS terecht! De trainingen kunnen worden ingepland met Brian Kaagman. De afspraken kunnen zelfs buiten de openingstijden ingepland worden! De trainingen worden volledig afgestemd op jouw doelen. Er zal veel variatie in de oefeningen zijn. De kosten bedragen 22.50 euro voor 30 minuten, 33.50 euro voor 45 minuten en slechts 40 euro voor 60 minuten! Afspraken kunnen rechtstreeks gemaakt worden met Brian in de fitness, bij de receptie, of via 06 - 127 27 452 Je kan ook een e-mail sturen naar receptie@s-ms.nl

Sportcentrum Machteld Stins (SMS)

Welkom op de website van Sportcentrum Machteld Stins (SMS). Op onze website vind je aan de linkerzijde alle lesvormen die binnnen ons sportcentrum worden gegeven. Verder vind je bovenin o.a. tarieven en het lesrooster.

Mocht je er niet helemaal uit komen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Met sportieve groet,

Sportcentrum Machteld Stins (SMS)
Bovenkarspel


Nieuwsbrief?

Wij van Sportcentrum Machteld Stins willen jou graag zo snel en zo goed mogelijk op de hoogte stellen van nieuwtjes, wijzigingen, evenementen etc. Wil jij dat ook? Schrijf je dan nu in voor onze Nieuwsbrief.

Naam  
E-mail

Nu (op vertoon van je clubcard) bij Fietswereld Nan 10% korting op spinning schoenen en spinning kleding EN bij John Brandhoff Tweewielers 10% korting op de hele collectie (m.u.v. fietsen en bromfietsen)